Kopje cultuur 6, 7 en 8 september 2024

Programma

Welkom bij Kopje Cultuur! Op deze pagina vind je het volledige programma vol culturele evenementen en activiteiten. Van inspirerende kunsttentoonstellingen tot boeiende theatervoorstellingen en betoverende muziekoptredens, er is voor elk wat wils. Houd er rekening mee dat de tijden en locaties van de evenementen onder voorbehoud zijn van wijzigingen. We raden je aan regelmatig deze pagina te raadplegen voor eventuele updates, en onze social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste informatie en mis je geen enkel hoogtepunt van Kopje Cultuur. Ontdek de rijke diversiteit van artistieke expressie en laat je onderdompelen in de bruisende cultuur van onze stad. Neem een kijkje in het programma hieronder en plan je weekend vol inspiratie en verwondering. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Kopje Cultuur!

6 september

Vrijdag

Op 6 september 2024 om 20.30 uur gaat het langverwachte festival Kopje Cultuur van start met een buitengewone en betoverende opening. Dit jaar hebben we besloten om op een compleet nieuwe manier te beginnen, waardoor het een gedenkwaardige ervaring wordt in vergelijking met voorgaande jaren. Op de Markt zullen we namelijk de avond van de filmmuziek vieren.

7 september

zaterdag

Programma volgt!
LET OP! Om tijden en genre te zien (op mobiel) scrol/veeg naar rechts.

7 september

Zaterdagavond

Programma volgt!

LET OP! Om tijden en genre te zien (op mobiel) scrol/veeg naar rechts.

8 september

Zondag

Programma volgt!
LET OP! De tabel is (op mobiel) ook horizontaal scrolbaar.

Locatieoverzicht

Hieronder vind je een overzichtskaart met de locaties waar de activiteiten plaatsvinden. Wanneer je de route naar een locatie wil bekijken, klik dan in de linker zijbalk op de locatie en vervolgens op het routesymbool. Ook voor alle parkeergelegenheden.