Kopje cultuur 6, 7 en 8 september 2024

Programma

Welkom bij Kopje Cultuur! Op deze pagina vind je het volledige programma vol culturele evenementen en activiteiten. Van inspirerende kunsttentoonstellingen tot boeiende theatervoorstellingen en betoverende muziekoptredens, er is voor elk wat wils. Houd er rekening mee dat de tijden en locaties van de evenementen onder voorbehoud zijn van wijzigingen. We raden je aan regelmatig deze pagina te raadplegen voor eventuele updates, en onze social media. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste informatie en mis je geen enkel hoogtepunt van Kopje Cultuur. Ontdek de rijke diversiteit van artistieke expressie en laat je onderdompelen in de bruisende cultuur van onze stad. Neem een kijkje in het programma hieronder en plan je weekend vol inspiratie en verwondering. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Kopje Cultuur!

6 september

Vrijdag

Vrijdagavond 6 september 2024, 20.30 uur, Markt 

WEDEROM DE AVOND VAN DE FILMMUZIEK 

 Ook dit jaar markeren we de aftrap van Kopje Cultuur met een bijzondere en betoverende opening: de Avond van de Filmmuziek. Vorig jaar hebben we intens genoten van het samenspel van muzikanten van Crescendo Steenwijk, Vollenhoofsch Fanfare, Soli Deo Gloria uit Sint Jansklooster en T.O.P. Onna. Dit jaar doen ze het dunnetjes over. Opnieuw brengen ze bekende en geliefde films tot leven.  

 Dit jaar wordt de Avond van de Filmmuziek extra bijzonder. Niet alleen muzikanten, maar ook leden van Popkoor Vollenhove, Pop in de Kop en Happy Hartkoor zetten de avond luister bij. Zij begeleiden solisten Karin IJspeerd, Marc Feringa, Rik van den Top en Lisanne Brinkman. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigenten Erik van de Wetering en John Blanken.

Theater Luxor zorgt ervoor dat de filmbeelden te zien zijn op twee levensgrote schermen. Dit alles vindt opnieuw plaats in de open lucht, op de Markt. Ook nu is de toegang gratis.  

De opening van Kopje Cultuur 2024 belooft een meeslepend spektakel te zijn, met veel kippenvelmomenten. Zorg dat je erbij bent! 

7 september

zaterdag

LET OP! Om tijden en genre te zien (op mobiel) scrol/veeg naar rechts.

7 september

Zaterdagavond

LET OP! Om tijden en genre te zien (op mobiel) scrol/veeg naar rechts.

8 september

Zondag

LET OP! De tabel is (op mobiel) ook horizontaal scrolbaar.

Locatieoverzicht

Hieronder vind je een overzichtskaart met de locaties waar de activiteiten plaatsvinden. Wanneer je de route naar een locatie wil bekijken, klik dan in de linker zijbalk op de locatie en vervolgens op het routesymbool. Ook voor alle parkeergelegenheden.