Welkom bij het nieuwscentrum van Kopje Cultuur!

Blijf op de hoogte van alle recente nieuwsupdates en aankondigingen met betrekking tot ons aankomende festival, dat plaatsvindt tijdens het tweede weekend van september.

Mis geen enkel belangrijk detail over bijzondere optredens, speciale gasten, toegevoegde evenementen en andere spannende nieuwtjes. Of je nu een kunstliefhebber, een muziekfanaat of een theaterliefhebber bent, hier vind je alle informatie die je nodig hebt om optimaal te genieten van je ervaring op Kopje Cultuur. Houd deze pagina goed in de gaten, want we zullen regelmatig updates plaatsen. Vergeet ook niet om onze social media-kanalen te volgen, waar we je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Kopje Cultuur!

Geef je nu op voor Kopje Cultuur 2024

Geef je nu op voor Kopje Cultuur 2024

Ontdek de betovering van cultuur tijdens Kopje Cultuur 2024! Van 6 tot en met 8 september komt Steenwijk tot leven als een levendig podium voor theater, muziek, koren en meer. Wil je schitteren op ons festival? Meld je aan via programma@kopjecultuur.nl en laat ons jouw talent zien! Of je nu een muzikaal genie bent, een gepassioneerde theatergroep vertegenwoordigt of deel uitmaakt van een inspirerend koor, Kopje Cultuur biedt een platform voor alle vormen van culturele expressie. Laat je creativiteit de vrije loop en sluit je aan bij het culturele feest in Steenwijk. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement te creëren!

Lees meer

Aanmelding voor de kunstmarkt Kopje Cultuur zaterdag 7 september

Aanmelding voor de kunstmarkt Kopje Cultuur zaterdag 7 september

Ontdek een bruisende kunstmarkt tijdens het weekend van Kopje Cultuur in Steenwijk! Op zaterdag 7 september 2024 van 11.00 tot 17.00 uur vindt 'Kopje Kunst' plaats, een levendig evenement rond de Kleine Kerk en Vrouwenstraat. In samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Kleine Kerk streven we naar een rijk scala aan kunstuitingen, aantrekkelijk voor een divers publiek. Wil je deelnemen? Stuur je aanmelding voor 15 juni 2024 naar contact@siering.nl en deel je gegevens, een beknopte beschrijving van je werk en foto's voor publicatie. De kosten bedragen €40,- per kraam, waarbij 2 of 4 meter hetzelfde tarief hebben. Elektriciteit is niet beschikbaar op deze locatie. We moedigen demonstraties bij de kraam aan. De organisatie, onder leiding van Ingeborg Sturre in samenwerking met Kopje Cultuur, zorgt voor een boeiende dag. Na 15 juni ontvangen deelnemers de definitieve lijst; wie niet geselecteerd wordt, ontvangt persoonlijk bericht. Ken je anderen met passend werk? Voel je vrij dit bericht door te sturen. Voor vragen bel Ingeborg op 0629381482.

Lees meer