Aanmelding voor de kunstmarkt Kopje Cultuur zaterdag 7 september

In 2024 gaan we weer de kunstmarkt ‘Kopje Kunst’ organiseren tijdens het weekend van Kopje Cultuur in Steenwijk. Het zal plaatsvinden op zaterdag 7 september 2024 van 11.00 – 17.00 uur gekoppeld aan de activiteiten van Kopje Cultuur en in samenwerking met Stichting Kunst & Cultuur Kleine Kerk. Hoofdlocatie is rond de Kleine Kerk en in de Vrouwenstraat in Steenwijk. We weten inmiddels dat het een zeer divers publiek trekt. We vinden het daarom belangrijk om een mooie diversiteit van kunstaanbod te laten zien.

Wil je meedoen?

  • Opgave uiterlijk voor 15 juni 2024 versturen naar contact@siering.nl , zodat we een goede inschatting en indeling kunnen maken van de aanmeldingen.
  • Graag bij je aanmelding je gegevens (NAW, email en tel.nr.), een korte algemene omschrijving van het werk wat je wilt laten zien / verkopen en foto’s om ons een indruk te geven en die later voor publicatie gebruikt kunnen worden
  • Kosten zijn €40,- per kraam – 2 of 4 meter kraam is dezelfde prijs
  • Er is geen elektriciteit op deze plek aanwezig.
  • Demonstratie bij de kraam wordt zeer op prijs gesteld.

De organisatie zal die dag in handen zijn van Ingeborg Sturre in samenwerking met Kopje Cultuur. Na 15 juni wordt de definitieve lijst van deelnemers gemaakt. Degenen die dit jaar niet uitgekozen worden zullen dan persoonlijk bericht krijgen hiervan.

Mocht je nog mensen weten met mooi/geschikt werk, wees vrij om het bericht door te sturen.

Voor vragen bel Ingeborg 0629381482