Gerben de Boer, algemeen directeur van Kornelis Caps & Closures, hoofdpartner van Kopje Cultuur

Gerben de Boer, algemeen directeur van Kornelis caps & closures, hoofdsponsor van Kopje Cultuur: 

“Via Kopje Cultuur leveren we graag een bijdrage aan de lokale saamhorigheid” 

“Ons bedrijf heeft zich twintig jaar geleden verbonden aan Kopje Cultuur. We voelen ons sociaal betrokken bij onze omgeving. Onze medewerkers wonen en werken hier en brengen er hun vrije tijd door. Een goede leefomgeving vinden we belangrijk. Wij maken deel uit van de lokale samenleving en willen iets betekenen voor de lokale bevolking. Daarom sponsoren we lokale evenementen in Steenwijkerland. We kozen destijds voor dit festival, omdat we het belangrijk vinden dat het voor iedereen toegankelijk is. Niet alleen als bezoeker maar ook als je als amateur in bijvoorbeeld een muziekvereniging speelt.” 

“Het evenement wordt steeds professioneler en de organisatie beter. Het trekt nog steeds een breed publiek. Het mooie aan Kopje Cultuur vind ik ook dat het gelegenheid biedt om elkaar te ontmoeten, je komt altijd bekenden tegen. Mensen beleven er veel plezier. Daarom valt Kopje Cultuur niet meer weg te denken!
Kopje Cultuur wil geluk verspreiden. Als ik rondkijk op het festival, zie ik alleen maar blije gezichten. Hoe groter die groep wordt, hoe mooier het is.”