๐Ÿ•๐Ÿ—๐Ÿฐ Ontmoet onze geweldige foodtrucks op Kopje Cultuur! ๐Ÿšš๐ŸŒŸ Geniet van heerlijke versnaperingen tijdens het festival op zaterdagavond en zondagmiddag!

๐Ÿ• Rodenburgers Pizza&Pasta ๐Ÿ
Wij zijn broers Karsten en Kelvin, Rodenburgers Pizza&Pasta. Met passie en ervaring brengen wij Italiaanse smaken naar je toe. Karsten, een ervaren chef-kok, staat achter de Piaggio Ape 500 foodtruck en bakt authentieke pizza’s op traditionele wijze in onze vuurgestookte steenovens. Kelvin zorgt voor de administratie รฉn helpt bij het creรซren van heerlijke gerechten. Onze pizza’s, bereid met verse Italiaanse producten, zijn een ware smaaksensatie!

๐Ÿ— Casa de Comer ๐Ÿ ๐Ÿฝ๏ธ
Bij Casa de Comer draait alles om kip van de houtskoolgrill, bereid met liefde en kwaliteit. Onze authentieke kruidenmix en huisgemaakte sauzen zorgen voor een unieke smaakervaring. Dagelijks verse, halal kippen van de poelier, perfect gegrild op houtskool. Ons motto? Serveer met een glimlach en geniet van een smakelijke belevenis!

๐Ÿฐ Sweet Haidyโ€™s ๐Ÿฉ๐ŸŽˆ
Laat je betoveren door de kleurrijke retro foodcaravans van Sweet Haidy’s! Een feestje op wielen voor elk evenement. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, onze lekkernijen toveren een glimlach op ieders gezicht. Kom langs en ga weg met een grote glimlach en een tevreden maag!

Mis deze heerlijke culinaire ervaringen niet op Kopje Cultuur! ๐ŸŽ‰๐Ÿด

#KopjeCultuur #Foodtrucks #PizzaPasta #GegrildeKip #ZoeteLekkernijen #CulinaireBelevenis #SmaakvolGenieten #Zaterdagavond #Zondagmiddag