Kornelis Kopje Cultuur 2021

Vol goede hoop dat corona volgend jaar teruggedrongen zal zijn hebben we de voorbereidingen voor Kornelis Kopje Cultuur 2021 opgepakt. Het wordt de twintigste editie, we hebben dus iets te vieren. De teleurstelling dat afgelopen september Kopje geen doorgang kon vinden hebben we nu achter ons gelaten. De romp van het programma dat we voorbereid hadden voor 2020 nemen we mee naar volgend jaar. Dat geeft een stevige basis.

Optimisme is een opdracht, maar dat neemt niet weg dat we ons goed realiseren wat corona teweeg heeft gebracht in de culturele sector en bij veel van onze sponsoren: slepende onzekerheid, zorgen over de gezondheid, verlies van werk, twijfels over de continuïteit van het bedrijf etc. Iedereen hoopt dat gaandeweg 2021 dat geschiedenis wordt. 

We prijzen ons gelukkig dat een aantal van onze sponsors al toegezegd heeft de eerdere toezeggingen door te zetten naar 2021. De bijdragen van het Prins Bernhard Cultuurfonds, het VSB Fonds, de provincie Overijssel, de gemeente Steenwijkerland en onze toegewijde hoofdsponsor Kornelis Caps & Closures vormen dan een stevig financieel fundament. Met de honderd lokale sponsors en de honderden donateurs zal het vast lukken om van 2021 een extra feestelijke editie te maken.

Luc Greven

Voorzitter Kopje Cultuur 

Print Friendly, PDF & Email