Univé-Voetbalplein

  • juli 13, 2019

Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Univé is jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en -initiatieven. In Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de samenleving gebeurd. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Univé biedt een relevante bijdrage en is op die manier altijd dichtbij, betrokken en persoonlijk.

Tijdens Kopje Cultuur organiseert Univé Noord-Nederland een voetbalplein voor haar winkel aan de Oosterstraat 88. Samen met vrijwilligers van vv Olde Veste kunnen kinderen ’s middags een aantal voetbalspellen en oefeningen doen. Deelname is gratis. Heero, de mascotte van SC Heerenveen is die dag aanwezig.

Het belooft een voetbalhappening te worden op het Univé-voetbalplein.
Zien we jou op 14 september? Opgave is niet nodig, maar trek sportieve kleding aan.

Sponsor Festival Kopje Cultuur