Kornelis Caps & Closures, hoofdsponsor van Kopje Cultuur sinds 2013, tekent op 9 juli om 9.00 uur op het kantoor te Steenwijk een driejarig contract ter ondersteuning van dit jaarlijks culturele festival.

Dit contract wordt ondertekend door de directeur van Kornelis, de heer Gerben de Boer en de voorzitter van Kopje Cultuur de heer Luc Greven. Directeur Gerben de Boer zegt over deze nieuwe verbintenis: “We sponsoren Kopje Cultuur al vele jaren, de laatste jaren als hoofdsponsor. Het is een geweldig feest voor heel Steenwijkerland. We ondersteunen dit evenement met trots en zijn blij dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het voortbestaan ervan.”

 Luc Greven: “Met Kornelis gaan we nu een derde driejarige afspraak aan. Het helpt enorm om het festival mogelijk te blijven maken. Ook een paar honderd donateurs en vele tientallen andere sponsors, de gemeente Steenwijkerland en de Provincie Overijssel dragen bij. Ze zijn ons allemaal even lief, samen leggen ze de financiële basis onder Kopje. Vandaag alle hulde voor Kornelis. Als tegenprestatie verbinden wij opnieuw hun naam aan Kopje Cultuur.”

Kopje Cultuur wordt dit jaar in Steenwijk georganiseerd in het weekend van 13, 14 en 15 september in de kerken en andere monumenten van de stad, op het marktplein, bij de poorten van de vesting en in Stadspark Rams Woerthe.