‘Door de jaren heen worden er kostbare verhalen en prachtige vragen bij mij in het atelier neergelegd. Voor mij de kunst om daar een sieraad of object bij te vormen. Mijn stijl is niet te vatten in een bepaalde richting. Mijn natuurlijke tot hele strakke vormgeving geeft de gelegenheid heel diverse composities te maken. Vooral het verschil in structuren binnen 1 werk geeft vaak verrassende en eigenwijze sieraden. Ook is het mooi om met de diversiteit van soorten goud (geelgoud, roségoud, roodgoud, witgoud) en zilver te kunnen ‘spelen’. Daarnaast maak ik graag gebruik van stralende edelstenen, e-mail, hout, maar bijvoorbeeld ook acrylaat en UV-hars. Deze diversiteit aan materialen betekent voor mij dat ik ook een grote afwisseling heb in te gebruiken technieken. Iets wat mij van jongs af aan al aangetrokken heeft in dit vak. Al met al heerlijk om hiermee bezig te zijn!’ Ingeborg Sturre, Steenwijk www.siering.nl.