The Swinging Stones

  • juli 18, 2017

The Swinging Stones, het a capella vrouwenkoor uit Steenwijk, staat onder leiding van hun enthousiaste dirigent: Mirjam Cornelisse

Het koor, bestaande uit 35 vrouwen, heeft als thuisbasis Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk: als repetitieruimte op de maandagavond én als podium voor de diverse concerten die dit koor de afgelopen 14 jaar heeft georganiseerd.

Het koor zingt veel verschillende genres: pop, musical, barbershop, wereldmuziek, Nederlandstalig, licht klassiek, enz. Tijdens ons 15 jarig jubileumconcert de Meenthe op 17 en 18 februari 2018 komen al deze genres aan bod. We zijn heel hard aan het repeteren om daar, samen met Dansschool Melissa Mendel en SportinnSteenwijk en het Boijls kinderkoor een gevarieerde muzikale en swingende avond van te maken.

Voor het optreden tijdens Kopje Cultuur hebben wij een keuze gemaakt uit oud en nieuw repertoire. We hopen dat u zo een goede indruk van The Swinging Stones krijgt en dat we u op deze manier enthousiast kunnen maken voor ons jubileumconcert.

Tot ziens op 9 september om 13.00 uur in de R-K kerk in de Molenstraat