15 jongeren en  5 volwassenen presenteren:

Alles wat je altijd al had willen weten over film, maar nooit durfde te vragen…

Voor haar nieuwste voorstelling neemt Santelli je mee op een spectaculaire reis door de filmgeschiedenis. Alleen een acrobaat in de trapeze kan je in vogelvlucht meevoeren van zwijgende zwart/wit slapsticks naar adembenemende achtervolgingsscènes uit spannende actiefilms. Alleen een jongleur gooit romantische komedies en superheldenfilms door elkaar!

Kijk mee achter de schermen op wereldberoemde filmsets en ontdek de geheimen achter de halsbrekende toeren van stuntmannen en vrouwen. De jonge artiesten stuiteren en buitelen over het podium alsof het niets is, maar hebben hiervoor geen special effects nodig! Hun verbazende capriolen worden nóg spannender door legendarische filmmuziek.

De topstudenten van circus Santelli brengen met hun onvervalste circuskunsten vele herkenbare, hilarische en zenuwslopende filmscènes voor je ogen tot leven. Je 3D bril mag je thuis laten. Hier is alles echt.
Deze jonge rasartiesten hebben vele jaren geoefend om je een onvergetelijke middag te bezorgen.

Modern jeugdcircus dat je niet mag missen

De voorstellingsgroep

De voorstellingsgroep van Circus Santelli bestaat uit 15 jongeren tussen de 13 en 19 jaar. Ze trainen 6 tot 10 uur per week onder begeleiding van professionele trainers en maken elke twee jaar een nieuwe voorstelling.